Optreden van For Fun & Batuka

Zondag

07 augustus 2022

Tijdstip

14:30 tot 17:00

Optreden van For Fun & Batuka

For Fun

De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon.Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust of onbewust hebben meegemaakt, Veel van de muziek uit de jaren 60 zijn erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond deze?   

Sixties Coverband For-Fun zijn Twentse muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben mee gemaakt en vroeger in verschillende bandjes hebben gespeeld.Een paar jaar geleden kwamen de mannen elkaar weer tegen en hebben de instrumenten weer uit de kast gehaald en zijn weer begonnen met het maken van muziek.Dit heeft geleid tot verschillende optredens bij verschillende gelegenheden.

Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band uit Hengelo een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley en nog vele anderen.

Met Zang, een Origineel jaren 60' Orgel geluid, Basgitaar, Slaggitaar, Sologitaar en Drums brengen  de bandleden samen de muziek weer tot leven.

Batuka

Batuka is een Santana tribute band maar dan wel een band vol energie.
Gedreven muzikanten, 6 krachtige stemmen en een flinke doses humor zorgen voor een strakke presentatie.

Batuka (Santana tribute)

Gaston Brouwer: Percussie-zang
Jonh Coenraad: Bas-zang
Maurice Portier: Drums
Vincent Patawala: percussie-zang
Levi Patawala: Toetsen
Hans Hunter: Gitaar-zang