Optreden van LaVasca & LOFT

Zondag

10 juli 2022

Tijdstip

14:30 tot 17:00

Optreden van LaVasca & LOFT

LaVasca

Onze eerste repetitieruimte was een heel klein keldertje, dat noemden we gekscherend “De badkuip”. De Badkuip band klinkt niet maar in het Italiaans wordt het dan LaVasca.

Behalve de naam zijn we niet Italiaans, we komen gewoon uit Twente en de Achterhoek. Douwe, Hans, Herman en Martijn kenden elkaar deels al uit het bandcircuit en vormen sinds eind 2021 samen LaVasca. Muziek is heerlijk creatief om te doen en wij spelen covers graag zoals wij ze voelen. We spelen niet zomaar muziek, we spelen met muziek.

Nummers die we spelen zijn o.a. Drive van Joe Bonamassa, Soulman van Sam and Dave, Buddy Joe van Golden Earring, Hey Joe van Jimmy Hendriks, Bluest Blues van Alvin Lee en vele anderen.

Lekker vrij spelen met muziek in diverse genres.

LaVasca, een badkuip met warme muziek en spannende bubbels.

Op 10 jul staan we met deze formatie voor het eerst op het podium van de Houtmaat, de primeur! Wij hebben er zin in, graag tot LaVasca!

LOFT

LOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten. Erik Schott, bassist en oprichter begon zijn muzikale carrière in de zestiger jaren als zanger van de band The Few. In 2008 pakte hij de draad weer op en begon met LOFT.

LOFT bestaat daarom nu precies 15 jaar en is in de tussentijd uitgegroeid tot een ware euregioband, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim, Lochem, Enschede en Oldenzaal.

Ons doel is om goed in het gehoor liggende muziek uit de jaren zestig en zeventig te spelen, om daarmee ons publiek een fijne middag of avond te bezorgen.

Wij spelen daarom vooral bekende hits uit de sixties (en seventies) en hebben dit jaar ook een vernieuwing van het repertoire doorgevoerd.

Zo kom je nu Cockney Rebel & Steve Harley tegen, maar ook Steelers wheel, uiteraard Creedence Clearwater Revival en The Stones , maar ook weer The Scene.