Optreden van Lovin End &  The Old Stars Band

Zondag

14 augustus 2022

Tijdstip

14:30 tot 17:00

Optreden van Lovin End & The Old Stars Band

Lovin End

Herinner je je deze nog?

All are nothing, Walk in the room, I feel a whole lot better, I’m a Believer, Eight days a week, That’ll be the day … zomaar wat onvergetelijke hits uit de begintijd van beat & rock.

Stel je voor, een avond op pad met je vrienden. Biertje of rosétje erbij. En ondertussen luisteren (en dansen natuurlijk) op die fantastische muziek. Herinneringen ophalen aan die ‘goeie ouwe tijd’. Wedden dat je kinderen het net zo leuk vinden als jij?

Lovin’End covert swinging sixties

Legendarische sixties coverband Lovin’End bestaat uit 5 uitstekend op elkaar ingespeelde muzikanten uit de buurt van Deventer. Allemaal met behoorlijk wat popgeschiedenis aan resp. gitaar, slagwerk, toetsen en basgitaar. Ze spelen al twee jaar met veel inzet samen en dat zie en hoor je terug in hun optredens. Het speelplezier spat van het podium!

Ze treden regelmatig op, bij events en op feesten.  Bijvoorbeeld op het Klompenfeest in Twello. Ook stonden ze in het voorprogramma van een benefietprogramma met The Fortunes. Daarnaast hebben in december 2017 hun eerste TV opname gehad in het RTL4-programma Bubbels En Zo!

En ze speelden samen met de Haagse topband The Clarks, je weet wel, de band die optreedt met gastheer Johan Derksen en hun theaterprogramma De Pioniers van de Nederpop . Ook werden diverse feestavonden opgeluisterd.

Old Stars Band