Optreden van ROAD'N Band &  The Old Stars Band

Zondag

14 augustus 2022

Tijdstip

14:30 tot 17:00

Optreden van ROAD'N Band & The Old Stars Band

ROAD'N Band

Na een pauze van 27 jaar zijn alle leden die in de Road’n band hebben gespeeld (1982-1987) in november 2014 weer bij elkaar gekomen. Het idee was om een eenmalige reünie te houden. Het enthousiasme hiervoor was enorm groot en de muzikale vlam was weer aangewakkerd. Juni 2015 werd de reünie gehouden in Ons Huis, Elden. Het werd een groot succes en smaakte naar meer. Later werd er een vervolg optreden gegeven in het Semcafé in Velp.

De Road’n Band is in 1982 opgericht door de voormalige Oosterbeekse leden van de band Jail. Hans Deegens, (drums), en Herman Barink (gitaar). Zij werden aangevuld met Arnold Steenbrink (zang), Johan Coenen (bas) en Con van Roden (gitaar). Het repertoire bestaat nog steeds uit stampende blues nummers, gevoelige ballads en swingende rock and roll. De Road’n band trad op in de wijde omgeving van Arnhem. Zij waren ook het huisorkest van café de Buik in Arnhem.

Het enthousiasme is nog steeds even groot en zij staan garant voor een swingende middag. 

Old Stars Band

Op de foto vlnr Koos Wiekenkamp, Siem Duivelaar, Reiner Sandow, Harry Bartelink, Hilda Claus en Peter van Keulen vormen de Old Stars Band. Als “teeneagers” van toen begonnen met muziek maken en dit tot nu toe nog steeds met veel plezier doen. De Old Stars Band is in 2019 ontstaan uit de formaties Suspended/The Greytone’s en brengen repertoire veelal uit de jaren zeventig/tachtig. Zij zullen dit brengen tijdens het optreden bij cultuurpodium Houtmaat tussen 16.00-17.00 uur op zondag 14 augustus.