Optredens van For Fun & ISLE

Zondag

22 augustus 2021

Tijdstip

14:30 tot 17:00

For Fun

Muziek genre: Sixties

De jaren 60 en 70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers, nozems, hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon.

Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust of onbewust hebben meegemaakt, Veel van de muziek uit de jaren 60 zijn erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond deze?

Sixties Coverband For-Fun zijn Twentse muzikanten die de zestiger jaren bewust hebben mee gemaakt en vroeger in verschillende bandjes hebben gespeeld.

Een paar jaar geleden kwamen de mannen elkaar weer tegen en hebben de instrumenten weer uit de kast gehaald en zijn weer begonnen met het maken van muziek.

Dit heeft geleid tot verschillende optredens bij verschillende gelegenheden

Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band uit Hengelo een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbinson, Chuck Berry, Elvis Presley en nog vele anderen

Met Zang, een Origineel jaren 60' Orgel geluid, Basgitaar, Slaggitaar, Sologitaar en Drums brengen de bandleden samen de muziek weer tot leven. Hun repertoire is uitgebreid en verrassend. Steeds weer vullen ze dit repertoire aan met nummers uit de 60-er jaren.

De bezetting van de band is als volgt,

  • Jos Klein Nagelvoort - Leadzanger
  • Johan Schutte - Slag Gitaar
  • Edward Oostendorp - Keyboard
  • Hans Harmsen - Drums
  • Reza Jasper - Solo / Slag Gitaar / Zang
  • Onno de Vries - Bas Gitaar
  • Jan Ravenhorst - Slag / Solo Gitaar / Zang

ISLE

Muziek genre: Indiepop en dreampop

De dream pop van ISLE schudt je verbeeldingskracht wakker. Lise’s betoverende stem overspoelt je met golven die je meevoeren door een curieus landschap van serene melodieën en spoken words, een toevlucht voor introverte dromers en creatievelingen. Als een soort muzikale uitvinder schetst en herschikt Arjan folk, indie en klassieke elementen tot een originele sound die je doet denken aan Portishead, London Grammar en Björk.

 De op het eerste gezicht tegengestelde elektronische soundscapes en orkestrale arrangementen blijken een perfecte match, net zoals dit onwaarschijnlijke duo met gepolariseerde persoonlijkheden, dat moeiteloos samen beweegt in hun niet te stoppen passie om te creëren.

 Deze passie druipt ervan af tijdens live shows. De combinatie van het lichtdecor, dat reageert op klanken en handbewegingen, en de inventieve popmuziek geeft je een gevoel van ruimte, verbeelding en mogelijkheden waar je jezelf in wilt verliezen.