Optredens van SQUARE KEYS & LOFT

Zondag

26 september 2021

Tijdstip

14:30 tot 17:00

Deze zondag 26 september is al weer de laatste cultuurmiddag van 2021. Een enerverend seizoen met ups and downs maar altijd een trouw en fijn publiek.

Deze laatste zondag laten we volgens de nieuwe corona regels lopen, en dat wil zeggen dat we testen voor toegang hanteren.

Zorg er voor dat je dus jouw QR code kunt laten zien, of op de telefoon, of op papier. Als je op bijgaande link klikt, dan wordt daar heel simpel uitgelegd hoe je b.v. de papieren versie van de QR code kunt krijgen. De poort gaat zoals vanouds om 14:00 uur open. Naast de 200 stoelen zijn er deze keer ook staanplaatsen en van de 1.5 meter regel hebben we ook afscheid genomen.

https://coronacheck.nl/nl/print/

Maar........... zonder QR code helaas geen toegang.

LOFT

Muziek genre: Sixties

LOFT is een 60’s & 70’s  coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten. LOFT bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een ware Euregioband, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim,  Neede, Enschede en Oldenzaal.

LOFT speelt voornamelijk de bekende hits uit die vervlogen jaren en maakt er daarom altijd een gezellige boel van. Ze zijn een geziene gast bij Hengelo 60’s Revival, Cultuurpodium de Houtmaat, de Cactus en zo kunnen we nog even doorgaan.

Bereid je dus voor op nummers van o.a. de Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Kinks en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en Golden Earring kunnen langs komen

LOFT bestaat op dit moment uit

  • Tonnie Riethorst – lead vocals ,
  • Janneke Oostenenk, – Backing vocals,
  • Agnes Riekhoff - Backing vocals,
  • Joke Goedhart – Backing vocals,
  • Miguel Lopez Barranco - toetsen,
  • Herman Riekhoff - slag gitaar
  • Jan Polhuis - solo gitaar,
  • Jan Griemink - drums
  • Erik Schott - basgitaar.

Voor meer informatie, zie onze website op www.loft-music.nl

SQUARE KEYS

Muziek genre: Homegrown bluesband

"Rauwe old-school boogieblues in variërende vormen." Hun motto is: "Homegrown Blues". Ze bouwen zelf instrumenten, de website, ze maken hun eigen artwork en opnames.

Gijs Jacobs zingt en speelt voetdrum terwijl hij op zijn zelfgebouwde gitaar met dubbele hals speelt.
Sraar Schoth speelt bas en geeft de sound een solide ruggengraat.
Dit muzikale duo toont niets dan ongehoorzaamheid aan de structuur van een setlist. Ze spelen nummers aan elkaar en door elkaar, ze gooien op subtiele wijze het ritme om en maken graag een mash-up van verschillende stijlen. Dit zijn de ingrediënten voor een speelse en verrassende live act.
Maikel Verkoelen is hun live kunstenaar. Hij consumeert de atmosfeer, de setting, de bezoekers en het moment. Hij maakt hier tekeningen van op viltjes die hij uitdeelt aan het publiek.
Zie ook de website: www.thesquarekeys.com