Fresj & Djazz it Up

Status weerbericht:
Wanneer?23 juni
Tijdstip

14:30 - 17:00

Fresj

Dit is de cover band Fresj uit Hengelo.  

We bestaan uit 6 leden, allemaal afkomstig  

Uit de omgeving van Hengelo. De naam Fresj is ontstaan doordat 3 leden in 2017 samen een nieuwe band zijn begonnen, een “frisse” start hebben gemaakt. We zijn een pop/rock cover band bestaande uit een drummer, gitarist, basgitarist, toetsenist, zanger en zangeres. We spelen nummers van o.a. Tina Turner, Brian Adams, Ilse de Lange, Eric Clapton,  CCR, chic, Joe Cocker, Bonnie Raitt enz. Ons enthousiasme spat van het podium af en we maken van elk optreden een feestje. Niet alleen voor het publiek maar ook voor onszelf. 

Djazz it Up

Muziek is constant in beweging en ‘Djazz it up’ volgt die ontwikkelingen! De ‘next generation’ muzikale talenten als Amy Winehouse, Jose James, John Mayer, Michael Bublé en Katie Melua staan nog steeds aan het roer van die meest recente beweging waarbij het duidelijk is dat het hokjes denken voorbij is. Met veel lef, creativiteit en gemak doorbreekt deze nieuwe generatie bestaande muzikale grenzen zonder de jazztraditie te verloochenen. Ook Nederlandse talenten als Gare du Nord, Caro Emerald, Giovanca en Wouter Hamel storten zich in deze ontwikkeling. De playlist van ‘Djazz it up’ staat vol met nummers van deze ‘next generation’ muzikanten.

Oude nummers Wij kiezen bewust voor muziek van de laatste 20 jaar, maar ontdekken af en toe vernieuwde exemplaren van oude nummers die in een fraai jazzy jasje zijn gestoken. Wat te denken van Billy Jean van Michael Jackson, Ticket to ride van The Beatles, Me and Mrs Jones van Billy Paul, Summertime van George Gershwin, Bring It Back van Moloko en Higher Ground van Stevie Wonder.

Alle bandleden hebben een veelzijdig muzikaal verleden met als gezamenlijk idee dat wij ons uitgedaagd voelen door deze nieuwe muziek. We ontdekken steeds weer hoe gevarieerd en dynamisch de nummers zijn opgebouwd wat ons enthousiasme om ze te spelen alleen maar vergroot. Momenteel werken we aan nieuwe nummers van Ida Sand, Moloko en Melody Gardot.

Bij ‘Djazz it up’is de muziek belangrijker dan het volume. Daarom is onze muziek heel geschikt voor bijeenkomsten zoals wijnfeesten, een proef-eet feest, open dagen, culturele activiteiten en verschillende business events.

Nanne Droste sings the songs, Wim Souhawat strums the guitar, Harry vd Ven strikes the keys, Geert Mentink blows the horns, Philip Reijns is 'all about the bass' and Richard Langeslag just hits the drums.

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion