The Froxx & New Colours

Status weerbericht:
Wanneer?7 juli
Tijdstip

14:30 - 17:00

The Froxx

De Froxx spelen zo’n 15 jaar voornamelijk een groot aantal top-2000 nummers. Liedjes van de Stones, de Beatles, Bruce Springsteen, Coldplay, Police, Queen etc  staan op de playlist. Maar ook de Nederlandstalige nummers van o.a. Klein Orkest, De Dijk, The Scene,  worden niet vergeten. Voor de Froxx is elk optreden een muzikaal feest dat samen met het publiek gevierd wordt. Met stille luisterliedjes en dansnummers, met meezingers en meespringers weten de Froxx een passende sfeer te creëren.  

De Froxx zijn: Antoinette toetsen en zang, Rinko akoestische gitaar en zang, Bastiaan elektrische gitaar en zang,  Jasper Jan basgitaar, Marc drums, Eric geluid.

New Colours

New Colours is een Hengelose band die in de huidige formatie 5 jaar samen speelt. De band speelt voornamelijk ‘‘down to earth’ bluesrock. De band is geïnspireerd door de klassiekers uit de jaren 60 en 70 en het muziekgenre dat daaruit ontstond en tot de dag van vandaag springlevend is. De naam New Colours komt van de werkwijze van de band: ze blijft dicht bij de oorsprong van de klassiekers maar geeft er een eigen, nieuwe kleur aan. Nummers van Herman Brood tot the Black Crowes en van Jimi Hendrix tot de Rolling Stones, een variëteit aan veelal energieke nummers vullen het repertoire. In de afgelopen jaren heeft de band op verschillende podia in Hengelo en omstreken gestaan om met het publiek de muziek te vieren. 

 

New Colours bestaat uit: 

Dennis Westerhof Gitaar en zang 

Mirco Simons Drums en zang 

Hans Heerze Bass 

Pieter Dillingh Gitaar 

 

Samen muziek maken en plezier hebben is het credo van de band. Het delen daarvan met anderen een doel. Enjoy the experience of rock! 

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion