Verhuur geluid systeem en podium

Stichting Cultuurpodium Houtmaat heeft mede als doel om vooral Hengelose initiatieven te ondersteunen bij culturele uitingen, door o.a. het tegen een gering bedrag ter beschikking stellen van de geluidsinstallatie en het podium, of beide. Een van de voorwaarden is wel dat de lenende partij ook 1 of meerdere geluidsmensen uit de vrijwilligers poule van het Cultuurpodium tegen de geldende vergoedingen in leent om de installatie op te bouwen en te bedienen. (Bij 1 vrijwilliger dient de lenende partij zelf voor voldoende mensen (minimaal 2) te zorgen om te helpen bij op en afbouw.

1. Stichting Cultuurpodium leent de geluidsinstallatie uit tegen een vergoeding van 350 euro per dag exclusief de opbouw en afbouw dagen, en de lenende partij dient zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt.

2. Stichting Cultuurpodium leent het podium van 8 x 4 meter inclusief een losstaande tent uit tegen een vergoeding van 175 euro per dag exclusief de opbouw en afbouw dagen, en de lenende partij dient ook voor dit podium zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt.

Zowel de audio set als het podium zitten in een eigen aanhanger, waarvoor minimaal rijbewijs BE vereist is. (een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. De maximale trekhaaklast staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto. Of op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.