Brand New Band & Bandover

Status weerbericht:
Wanneer?15 september
Tijdstip

14:30 tot 17:00

Brand New Band

De Brand New Band is een groep doorgewinterde muzikanten die er op “gebrand” zijn om een goed stuk muziek ten gehore te brengen. Alles is live, dus er lopen geen muziekbanden mee. Het repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit Top2000 nummers. Denk hierbij aan nummers als “I wish”, “Superstition” en “I Feel Good”, maar ook Nederlandstalige nummers van o.a. De Dijk en  Andre Hazes. We maken muziek, omdat we er plezier in hebben….en dat merkt het publiek.

Bandover

Oud en een beetje nieuw, bekend en verrassend, laid-back, maar vooral ook knallen!

 

Dat is BandOver; een pop/rock coverformatie uit Hengelo en omstreken.

De band staat garant voor een avond heerlijkemuziek en wordt gevormd door vijf gepassioneerde muzikanten, die hun sporen al ruim verdiend hebben in de muziekscene van Oost Nederland.

 

BandOver speelt een mix van rock- en pop nummers uit de jaren 80 tot heden.

Onder meer nummers van Tom Petty, John Mayer, The Romantics, Chris Stapleton, Hootie & the Blowfish enGreenday staan op de setlijst.

 

Zanger/toetsenist René heeft al in vele bandjes gespeeld en gezongen. Van funk, jazz tot rock en van big band(Cool24) tot duo, overal heeft hij al eens aan ‘geroken’.

En zo is het niet anders met Christian. Hij speelt al jaren in funk/soul/jazz (We Came to Play en Juicy Juice) of pop/rock formaties als lead en solo gitarist. Daarin verzorgde hij ook vaak de achtergrondzang. Danny speelt al heel wat jaren gitaar en speelde onder meer in The Glove Puppets, een pop/rock formatie. Kees en Frans kennen elkaar van de formatie Tuesdays Only. Een 9-mans funk/soul formatie.

 

Na enkele telefoongesprekken eind 2015 tussen Kees en Christian, was de kogel snel door de kerk en startte begin 2016 BandOver met de eerste repetities.

De Broers Koel waren al lange tijd van plan een keer samen iets te doen in de muziek, maar dat kwam er door andere bezigheden gewoon niet van. Ook was Kees, samen met Frans, op zoek naar een nieuwe formatie om lekker muziek mee te maken. Christian en Danny hadden al contact met René gehad over een nieuwe band, na een eerder stuk gelopen bandformatie. Uiteindelijk werd bedacht om deze vijf bandleden simpelweg bij elkaar te voegen en was BandOver een feit!

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion