Weet u dat bij ons de geluidsinstallatie te huur is?

Stichting Cultuurpodium Houtmaat heeft mede als doel om vooral Hengelose initiatieven te ondersteunen bij culturele uitingen. Dus heb je een evenement waarvoor je een geluidsinstallatie zoekt voor maximaal 500 mensen (buiten), neem dan contact met ons op via de mail: techniek@cultuurpodiumhoutmaat.nl

Bijgewerkt 18 November 2023

Geldig vanaf 01-01-2024

Stichting Cultuurpodium Houtmaat heeft mede als doel om vooral Hengelose initiatieven te ondersteunen bij culturele uitingen, door o.a. tegen een gering bedrag de geluidsinstallatie en/of het podium (podium alleen in de wintermaanden) beschikbaar te stellen.

Een van de voorwaarden is wel dat de lenende partij ook 1 of meerdere geluidstechnici uit onze vrijwilligers poule erbij neemt, dit tegen de normaal geldende vergoedingen voor geluidstechnici. Dit om de installatie goed op- en afbouwen en te bedienen. (Bij 1 vrijwilliger dient de lenende partij zelf voor voldoende mensen (minimaal 2) te zorgen om te assisteren bij het in- en uitladen en op- en afbouwen.

1. Stichting Cultuurpodium verhuurd de geluidsinstallatie tegen een vergoeding van € 500,00 per dag, en de lenende partij dient zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt. Deze prijs is inclusief het vervoer binnen een straal van 50km van Hengelo. i.v.m. ingehuurd transport is deze prijs voor 1 dag inclusief halen en brengen.

Op verzoek wordt een inventarislijst verstrekt, wat er allemaal gehuurd wordt. In principe is dit onze K&S PA, SQ6, stageboxen (24/8), 6 monitoren, voldoende zang en instrument microfoons en DI's met alle benodigde microfoon- en luidsprekerstatieven kabels etc. Ook inclusief 30 meter 400V 32A krachtstroom met bijbehorende infrastructuur. Voldoende om een 10 mans formatie van geluid te voorzien voor een publiek tot 500 mensen (buiten).

2. De geluidsinstallatie staat in opslag en wordt door onze vrijwilliger die ingehuurd is, gebracht en gehaald.

3. Stichting Cultuurpodium verhuurd alleen in de wintermaanden het podium van 8 x 4 meter inclusief een losstaande tent uit tegen een vergoeding van € 300,00 euro per dag exclusief de op- en afbouw dagen, en de lenende partij dient ook voor dit podium zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt.

4. Het podium staat in de wintermaanden in opslag in een aanhanger. De huurder dient dit podium zelf op te halen en terug te brengen. Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. De maximale trekhaaklast staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto. Of op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Indien er wordt afgeweken van de voorwaarden zoals hierboven beschreven, zullen we een bijpassende prijs maken.

Hier een korte YouTube timelaps van de opbouw tijdens het eerste optreden van 2023.

https://youtu.be/fyoGl5Ybs5E

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion