Weet u dat bij ons de geluidsinstallatie te huur is?

Stichting Cultuurpodium Houtmaat heeft mede als doel om vooral Hengelose initiatieven te ondersteunen bij culturele uitingen. Dus heb je een evenement waarin je een geluidsinstallatie nodig hebt voor maximaal 500 mensen (buiten), neem dan contact met ons op via de mail: techniek@cultuurpodiumhoutmaat.nl

Bijgewerkt op 1 juni 2023

Stichting Cultuurpodium Houtmaat heeft mede als doel om vooral Hengelose initiatieven te ondersteunen bij culturele uitingen, door o.a. het tegen een gering bedrag ter beschikking stellen van de geluidsinstallatie en het podium, of beide. Een van de voorwaarden is wel dat de lenende partij ook 1 of meerdere geluidsmensen uit de vrijwilligers poule van het Cultuurpodium , tegen de normaal geldende vergoedingen voor gelduidsmensen, in leent om de installatie op te bouwen en te bedienen. (Bij 1 vrijwilliger dient de lenende partij zelf voor voldoende mensen (minimaal 2) te zorgen om te helpen bij uit en inladen, en op en afbouw.

1. Stichting Cultuurpodium leent de geluidsinstallatie uit tegen een vergoeding van 450 euro per dag, en de lenende partij dient zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt. Deze prijs is inclusief het verrvoer binnen een straal van 50km van Hengelo. I.v.m. ingehuurd transport is deze prijs voor 1 dag inclusief halen en brengen.

Op verzoek wordt een inventarislijst verstrekt, wat er allemaal gehuud wordt. In principe is dit de K&S PA, Alan & Heath SQ6 mengtafel en bijbehorende stageboxen (24 + 8 kanaals), 4 passieve monitoren met versterkers en 2 aktieve minitoeren, voldoende zang en instrument microfoons en DI's en alle benodigde microfoon en luidspreker kabels, hengels etc, inclusief 25 meter krachtstroom 3x32A met bijbehorene infrastructuur. Voldende om een 10 mans formatie mee van geluid te voorzien voor een publiek tot 500 mensen.

2. Stichting Cultuurpodium leent alleen in de wintermaanden het podium van 8 x 4 meter inclusief een losstaande tent uit tegen een vergoeding van 250 euro per dag exclusief de opbouw en afbouw dagen, en de lenende partij dient ook voor dit podium zelf een overeenkomst met de vrijwilligers te maken en ons daarvan bericht te doen, voorafgaande aan de leen periode. Hiermee is voor ons de verzekering gedekt.

3. De geluidsinstallatie staat in een opslag en wordt door de vrijwilliger die ingehuurd is, gebracht en gehaald met een kleine bestelbus.

4. Het podium staat in de wintermaanden in opslag in een aanhanger. De huurder dient dit podium zelf op te halen en terug te brengen. Let wel op dat uw trekhaak het gewicht aan kan. Dit heet de maximale trekhaaklast. Die moet groter zijn dan wat de aanhanger met lading samen wegen. De maximale trekhaaklast staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje van de auto. Of op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Indien er wordt afgeweken van de voorwaarden zoals hierboven beshcreven, zullen we een bijpassende prijs maken.

Hier een korte youtube time lapse van de opbouw tijdens het eerste oprtreden van 2023

https://youtu.be/fyoGl5Ybs5E

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Hofsteenge Wesseling
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Bint
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2023 - Website ontwikkeld door TriMotion