Clock Work & Rattletrap

Status weerbericht:
Wanneer?25 augustus
Tijdstip

14:30 tot 17:00

Clock Work

Van links naar rechts: Willem, zang en gitaar Gijs, drums en zang Hans, bas Herman, gitaar en zang

In oktober 2023 tegen elkaar aan gelopen. Een raadsel dat we elkaar niet eerder zijn tegen gekomen.

Na een paar maanden repeteren beginnen we een aardig idee te krijgen van wat we willen en hoe we dat willen. Een voorliefde voor melodieuze rock geeft ons voldoende mogelijkheden om ons repertoire op te bouwen. We luisteren daarbij naar namen als Tom Petty, J.J. Cale, Paul Carrack, The Jayhawks, Wilco en Neil Young.

Website: clockworktheband.nl

Rattletrap

De band Rattletrap is in 2008 opgericht. Sindsdien zijn er wisselende bezettingen geweest. Drummer Henk Heuver en slaggitarist Edwin Spoolder vormen de vaste basis van de band.  

De band begon met het spelen van popmuziek maar is de laatste jaren bezig de zeilen bij te zetten richting de rock. De komst van Henk Bos op bas, Marcel Rohof op toetsen en lead gitarist Bart Eenkhoorn maken de band- bezetting compleet. Onmisbaar is daarbij zangeres Sabrina van der Goes, die met passie op het podium staat en met haar stem het publiek weet te raken.  

Rattletrap vertolkt onder meer muziek van Beth Hart, Anouk, Sass Jordan, Joss Stone, en Tracy Bonham. Maar ook AC/DC, Golden Earring en Guns ’n Roses staan in het repertoire.  

Kortom: Sabrina en haar mannen maken er een mooi rock-feest van! 

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion