DemIcons & Just Follow

Status weerbericht:
Wanneer?29 september
Tijdstip

14:30 tot 17:00

DemIcons

DemIcons is in 2021 ontstaan als gelegenheidsband van collega’s bij Demcon. Er was vanaf het begin een sterke klik en daarom is de band doorgegaan met optreden, ook buiten Demcon.  

 

De brede muzikale achtergrond van de bandleden (twee zangeressen, gitarist, bassist, toetsenist en drummer) hoor je terug in het swingende repertoire. DemIcons brengt een mix van klassiekers uit de jaren ‘70 tot nu. Van ABBA tot Dua Lipa, van Depeche Mode tot Goldband - alles wordt uit de kast gehaald om voetjes van de vloer te krijgen. De band speelt puur voor het plezier en dat merk je. Kom het zelf meemaken op 29 september! 

Just follow

Zin in een muzikale tijdloze covervlucht langs bekende en minder bekende nummers? Soms het origineel vertolkend, soms overgoten met een eigen muzikale saus of sound. Geniet van de ervaren muzikanten die garant staan voor een muzikale streling van je jonge en oude herinneringen...

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion