Jupiter was Close & 80 Minutes

Status weerbericht:
Wanneer?8 september
Tijdstip

14:30 tot 17:00

Jupiter was Close

It's a bird! It's a plane! It's a planet! De bewuste avond dat werd besloten een band op te richten, stond planeet Jupiter dicht bij de aarde. De laatste keer zo dichtbij was in 1969. Jupiter Was Close werd de naam, Simon, Simon, Ruben en Ruben de ingrediënten. Inmiddels zijn heel wat nachtelijke uurtjes geofferd om tot een solide repertoire met een eigen geluid te komen. Met invloeden van Jonathan Wilson, Andrew Bird en Langhorne Slim. Wayward Folkpop, recht voor je raap!

80 Minutes

80 Minutes! De coverband die jou weer even terugbrengt naar de jaren 80. De liedjes zijn dansbaar, herkenbaar en geproduceerdin de jaren 80. Alle stijlen komen voorbij! Zolang het maar eenhit was in de 80's.

 

De bandleden zijn allemaal Tukkers. Geboren in de jaren 80 of ervoor. En bij elkaar hebben ze heel wat muziek-ervaring. Van jazz tot rock. Van country tot pop. Nu komt alles samen.

 

Niet één maar liefst drie enthousiaste zangeressen en de vier topmuzikanten van 80 minutes zorgen samen voor een onvergetelijke reis terug in de tijd!

Sponsoren & donateurs. Bedankt!

Dankzij de sponsoring wordt het voor ons mogelijk gemaakt om Cultuurpodium Houtmaat te blijven organiseren. Wil jij als bedrijf of particulier ook een bijdrage leveren als sponsor.
Klik dan op onderstaande knop!

Gemeente Hengelo
Prins Bernard Cultuurfonds
Vrienden van Cultuurpodium
Hengelo Promotie
Decilux
Houtmaat
Perplex
Het weusthag
TriMotion
Sioch
Lions
Sa-int
Jeroen Bosma werkadvies

© Cultuurpodium Houtmaat 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion